Waarom Liesker Legal.

Juridische architecten op het hoogste niveau: we noemen onze adviseur een “amicus”. We hebben Liesker Legal opgezet vanuit de overtuiging dat we door onze manier van werken drie veelgehoorde frustraties over juridisch advies kunnen aanpakken. Zodat u een amicus aan uw zijde weet. Onze drie beloftes aan u:

Een juridisch architect; iemand die uw bedrijf kent en het grote geheel overziet. Uw eigen adviseur die u van juridisch advies voorziet, een sparringpartner is voor uw advocaat, een second opinie afgeeft. Onafhankelijk van grote kantoren, geen urennormen. Geen interne prestatiedruk anders dan het beste advies aan u te verstrekken.

Niet alleen juridisch. We zijn er niet om jurisprudentie te creëren, maar om oplossingen te bedenken waarmee u verder kunt. Dat vraagt expertise die verder gaat dan de wetboeken leren. Onze adviseurs zijn jarenlang advocaat geweest, inmiddels 60+ en zij vinden het leuk (ja, u leest het goed: LEUK) om een beperkt aantal klanten te adviseren.
Wij regelen alle automatisering en een hartelijke ontvangst voor u en voor hen, zij bekijken uw probleem en komen (vaak verrassend snel!) met een oplossing waarmee u verder kunt!

3. De beste advocaat voor uw rechtszaak.

Wanneer procederen noodzakelijk is, verwijzen we door naar “the best (wo)man for the job”. Deze doorverwijzing doen we uit onze rolodex, opgebouwd dankzij jarenlange kennis van de markt. Niet altijd de duurste partner, niet de medewerker van het eigen kantoor. Wij hebben geen commerciële belangen bij onze doorverwijzingen; we laten ons er niet voor betalen, niet door u en niet door de advocaat. Onze rolodex is ons geheime goud en niet extern beschikbaar. We willen dat onze klanten bij de voorkeursadvocaat terecht kunnen wanneer dat nodig is.

Wij willen u graag ontmoeten in een persoonlijk gesprek dat ons beiden enkel een tijdsinvestering kost.

U kunt onze Managing Director rechtstreeks bereiken op